NEEM CONTACT OP

Zoek je als horeca– of fastfoodprofessional een horecagroothandel in uw regio? Bij Good’n Food ben je met je neus in de boter gevallen. Elke dag opnieuw proberen we een lach te toveren op het gezicht van jouw team én jouw klanten met onze dagverse producten, betrouwbare service en stipte leveringen.

Snack Chicken Finger Met Saus
Horeca Pizza Kaas
Voorgerecht Restaurant
Default Thumbnail

Oplossingen op maat voor horeca- en fastfoodprofessionals

Horecagroothandel Good’n Food ontzorgt élke foodspecialist in Antwerpen, Brussel, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Of je nu uitbater bent van een restaurant, hotel, café, frituur, broodjes- of pitazaak, you’ve come to the right place. Aan de hand van een persoonlijke aanpak bepalen we samen welke food- en non-foodartikelen het meest geschikt zijn voor jouw horeca– of fastfoodzaak. Want dat is voor elke professional anders.

Onze ingrediënten voor een succesvolle samenwerking

De medewerkers van onze horecagroothandel zitten boordevol passie, ambitie en productkennis. Nood aan advies op maat? Vuur gerust al je vragen op ons af, onze experten kennen de foodsector op hun duimpje.

Serveer je oer-Vlaamse kost of exotische lekkernijen? Sta je aan het roer van een gezellige frituur of een gastronomisch restaurant? Maakt niet uit, in ons assortiment vindt elke foodprofessional iets van zijn gading.

Vandaag besteld, morgen geleverd. Dat is onze belofte. Onze chauffeurs leveren jouw food- en non-foodproducten 6 dagen per week op het afgesproken tijdstip. Niet tot aan je voordeur, maar tot waar ze horen: in jouw horeca- of fastfoodkeuken.

Onze horecagroothandel bij Antwerpen draagt een persoonlijke benadering hoog in het vaandel. Enkel die aanpak leidt tot een hoge klantentevredenheid, positieve langetermijnsamenwerking en een mooi resultaat op het bord. Onze medewerkers vormen een écht team, zowel onderling als met jou.

Ons team staat altijd voor je klaar en lost problemen op met een glimlach. We zijn 24/24 bereikbaar en kunnen snel interveniëren. Uh-oh … Merk je ’s ochtends dat er een essentieel ingrediënt ontbreekt voor de avondservice in je restaurant? Dan trachten we de benodigde producten alsnog diezelfde dag te leveren.

In onze horecagroothandel in Mechelen kan je rekenen op de hoogste kwaliteit tegen de strafste prijzen. We verdelen producten van topmerken, maar blijven steeds een zacht kostenplaatje garanderen. Houd trouwens gerust ook de promoties op onze website in de gaten om koopjes te scoren!

Dankzij onze praktische webshop wordt het makkelijker dan ooit om je food- en non-foodartikelen te bestellen. In slechts enkele muisklikken is je winkelwagen volledig gevuld en is je bestelling geplaatst. Klaar is kees!

Het foodlandschap is voortdurend in beweging, maar Good’n Food zit er met het vergrootglas op. Stijgt de vraag naar wafel-croissants, aardappelmelk of ‘blonde pizza’? Wij hebben de trend als eerste gespot en geven je alle foodtips en –inspiratie maar al te graag mee.

Hygiëne en voedselveiligheid verliezen we geen seconde uit het oog in onze horecagroothandel nabij Antwerpen. We weten hoe cruciaal dit is voor de gezondheid en het welbevinden van je klanten. Daarom respecteren we de hygiënewetgeving en HACCP-voorschriften te allen tijde.

Onze horecagroothandel nabij Antwerpen en Hasselt heeft alles in huis om een correcte stockage en levering van je producten te waarborgen. We beschikken over heel wat koel- en vriescellen en vervoeren je bestelling in speciaal uitgeruste vrachtwagens. De temperatuur wordt voortdurend geregistreerd en gemonitord.

Ons productengamma? Dit schaft de pot

Droge voeding is essentieel in elke horeca- of fastfoodzaak. Als horecagroothandel bij Antwerpen stelden we voor jou een mooi assortiment samen van sauzen, vinaigrettes, kruiden, bouillons, oliën, frituurvetten, bereide soepen, deegwaren, koffie- en theesoorten, zoete en zoute snacks.

Onze horecagroothandel nabij Antwerpen en Hasselt levert dagverse producten die recht van de Vlaamse velden komen, van melk en room over kaas tot eieren. Ook verse sauzen, salades, bereide gerechten, aardappelproducten en desserten vind je in ons kersverse gamma. Funky-fresh!

Diepvriesproducten minder gezond dan verse varianten? Nee hoor, ze bevatten nagenoeg evenveel vitamines en zijn bovendien ultrahandig. Maak je keuze tussen onze diepgevroren frituursnacks, aperitiefhapjes, desserten, visproducten, soepen, ijsjes, fruit, groenten, broodjes en koffiekoeken.

Onze horecagroothandel nabij Antwerpen kan ook wel een drankenhandel genoemd worden. We hebben alles in huis om jouw klanten te laten genieten van een glaasje sprankelende champagne, zoete sangria, verfrissende cola, stevige whisky of zachte rode wijn.

Verpakkings-, takeaway- of andere non-foodmaterialen nodig in jouw frituur, broodjeszaak, pizzeria of soepbar? Als horecagroothandel in de regio Antwerpen verdelen we ook tipzakken, frietbakjes, soepbekers, pizzadozen, inpakpapier, tafelpapier, houten bestek en plastic glazen.

Hygiene en food safety first in de horeca- en fastfoodwereld, dat is algemeen geweten. Dankzij onze afwasproducten, allesreinigers, sanitaire schoonmaakproducten, wasmiddelen, vloerborstels, poetsdoeken en vuilniszakken kan je de hygiënewetgeving en HACCP-voorschriften toegewijd navolgen.

Interesse in de producten van onze horecagroothandel in Mechelen? Een van onze commerciële medewerkers komt graag eens bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Samen brengen we je culinaire uitdagingen, noden en kansen in kaart en nemen we je huidige menukaart onder de loep. Werk jij graag tijdsefficiënt met kant-en-klare sauzen of maak je die liefst from scratch met bouillon en poeder? We denken met je mee om het maximum uit je horeca- of fastfoodkeuken te halen. Vervolgens maken we een offerte op maat op.

Keurde je de offerte goed? Dan wordt je bestelling netjes klaargemaakt in onze horecagroothandel in Mechelen voor de regio’s Antwerpen, Brussel, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Onze chauffeurs bezorgen de bestelling op het afgesproken tijdstip en locatie, 6 dagen per week. Ze beschikken hiervoor over speciaal uitgeruste vrachtwagens zodat je producten steeds diepgevroren, koel of droog blijven. Is er iets misgelopen met je bestelling of ben je iets vergeten bestellen? Zit er een haar in de boter (letterlijk of figuurlijk)? Ons flexibele team schakelt snel en kan perfect overweg met dringende lastminute-bestellingen.

Tevreden van je eerste bestelling bij onze horecagroothandel rond Antwerpen, Brussel, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg? Super! Nu kan je met je gepersonaliseerde login makkelijk een nieuwe bestelling plaatsen via onze webshop. Je geniet als vaste klant steeds van specifieke, voordelige condities. In enkele muisklikken is het gepiept en de volgende dag staan alle producten reeds in je horeca- of fastfoodkeuken. Maar wees gerust, je staat er nooit alleen voor: jouw toegewezen commerciële medewerker blijft alles opvolgen en vormt jouw vaste aanspreekpunt bij vragen of problemen.

Good’n Food: een blik op onze eigen menukaart

Balie Horecazaak

Ons voorgerecht

In december 1989 ontsproot DINJO, wat staat voor ‘dynamisch’ en ‘jong’. Dit vormde de start van onze horecagroothandel nabij Antwerpen.  Onze onderneming groeide echter razendsnel en kreeg al gauw de kans om het failliete Massafrit over te nemen. Onze focus kwam bijgevolg vooral te liggen op de snackwereld. We werden daarnaast lid van de aankoopgroepering Resto-Frit en Resto-Culinair, wat op zijn beurt deel uitmaakt van Top Food Group en ECD (European Catering Distributors) op Europees niveau. Dankzij het gecentraliseerde aankoopbeleid en de gedeelde vakkennis konden we vanaf dan uiterst concurrentiële prijzen garanderen en het verschil maken met andere spelers op de markt.

Koen Vercauteren Good 'n Food

Ons hoofdgerecht

Na een aantal jaren besloten we onze klemtoon te leggen op zowel fastfood– als horecazaken, waardoor de naamMassafrit’ minder passend en allesomvattend werd. We besloten daarom Good’n Food als commerciële naam in het leven te roepen, maar Massafrit bleef de naam van onze vennootschap. Op dat moment werd ons assortiment uitgebreid naar wat het vandaag is: van guiltypleasure-frituursnacks en frituursauzen tot culinaire aardappeldelicatessen en deegwaren, elke foodprofessional kan terecht in onze horecagroothandel bij Antwerpen.

Horecaspecialisten

Ons dessert

In 2017 zetten we de kers op onze taart: onze horecagroothandel in regio Antwerpen nam dan K&K uit Gierle over. Daardoor konden we ook ambachtelijke koekjes en papierwaren toevoegen aan ons reeds rijke productengamma. Wat de toekomst brengt? Only time will tell.