NEEM CONTACT OP
Naanta Pocket Bread

Naanta werd geïnspireerd op naan & pita!

Een uniek ambachtelijk broodje met rustieke look. Snel en eenvoudig te vullen door de voorgesneden opening. Door zijn flexibele korst en zachte kruim perfect voor allerlei soorten vullingen. Gemaakt van alleen maar natuurlijke ingrediënten, met vezels en laag in zout. Een must-eat voor de verwende fastfood liefhebber!
Naanta Pocket Bread 1

Naanta met Stoofvlees

INGREDIËNTEN

  • 1 stuk Pastridor Naanta Pocket Bread (art. 221748)
  • 100gr Stoofvlees of Irish stew
  • 20gr Chinese kool
  • 20gr Rode ui
  • 200ml Mayonaise

 

METHODE

  1. Warm de Pastridor Naanta Pocket Bread 4 min op in de oven op 200°C (grill of bakplaat) en laat deze afkoelen.
  2. Warm het stoofvlees of de Irish stew op.
  3. Snij de Chinese kool fijn.
  4. Snij de rode uit in dunne schijfjes.
  5. Smeer de mayonaise aan de binnenkanst van de Naanta Pocket Bread.
  6. Dresseer hierin het stoofvlees of de Irish stew en werk af met de Chinese kool en de rode uit. Klaar is je Naanta Pocket Bread met stoofvlees.
Naanta Pocket Bread 2

Naanta Pocket Bread met gamba’s en looksaus

INGREDIËNTEN

 

  • 1 st Pastridor Naanta Pocket Bread
  • 140 gr Gamba’s
  • 200 ml Looksaus
  • 20 gr Lente-ui
  • 20 gr Bieslook
  • 20 gr Sojabonen (edamame)
  • 50 ml Phase olie
  • 20 gr Tomaat

METHODE

  1. Warm het Pastridor Naanta Pocket Bread  4 min op in de oven op 200°C (grill of bakplaat) en laat deze afkoelen
  2. Pel de gamba’s en kuis deze
  3. Bak de gamba’s in Phase olie met peper en zout
  4. Snijd de bieslook en de lente-ui fijn
  5. Snijd de tomaat in dunne plakjes
  6. Smeer de looksaus aan de binnenkant van het Naanta Pocket Bread
  7. Dresseer hierin de gamba’s en tomaat
  8. Werk af met de sojabonen, lente-ui en de bieslook en serveer
Naanta Pocket Bread 3

Naanta Pocket Bread kip kebab & Currysaus

INGREDIËNTEN

  • stuk Pastridor Naanta Pocket Bread
  • 90gr Gegaarde kip
  • 10gr Curry pasta
  • 5gr Gehakte peterselie
  • 10ml Kokosmelk
  • 15gr Icebergsla
  • 10gr Mais

METHODE

  1. Warm het Naanta Pocket Bread 4 min op in de oven op 200°C (grill of bakplaat) en laat deze afkoelen
  2. Snij de gegaarde kip in fijne reepjes (Je mag deze ook lostrekken)
  3. Warm de kokosmelk op samen met de curry pasta en laat deze zachtjes inkoken
  4. Snij de icebergsla grof fijn
  5. Warm de kip en de mais op
  6. Smeer een gedeelte van de curry-pastasaus in het Naanta Pocket Bread
  7. Dresseer hierin de kip, de icebergsla en de mais
  8. Werk het Naanta Pocket Bread kip kebab af met de gehakte peterselie en de rest van de currysaus
Naanta Pocket Bread 4

Naanta Vega Sloppy Jane

INGREDIËNTEN

  • 1 stuk Pastridor Naanta Pocket Bread
  • 20gr Gekookte rode bonen
  • 20gr Gekookte kikkererwten
  • 15gr Sojascheuten
  • 20ml Tomatensaus
  • 2gr Look
  • 5gr Kaneel
  • 5gr Curry poeder
  • 30gr Courgette in julienne
  • 30gr Wortel in julienne
  • 30gr Ramanas in julienne
  • 2gr Munt
  • 50ml Phase

METHODE

  1. Warm het Naanta Pocket Bread 4 min op in de oven op 200°C (grill of bakplaat) en laat deze afkoelen
  2. Meng de julienne gesneden groenten met de curry en kaneel en bak deze met de Phase in de oven voor 5 min op 180°C
  3. Warm de tomatensaus op samen met de kikkererwten en rode bonen en kruid af met peper en zout
  4. Meng de gegaarde groenten op het laatst met de tomatensaus tot een geheel
  5. Dresseer de groenten met saus in het Naanta Pocket Bread
  6. Werk af met de sojascheuten en de munt en klaar is je Naanta Pocket Bread vega

Bron: Panesco.com

Misschien heb je hier ook wel interesse in